Test

Mijn naam is Marianne Vis en ik woon samen met mijn man, mijn 2 katten Willem en Dreumes en mijn chihuahua Splinter in Steenwijk. Van huis uit heb ik de liefde voor dieren meegekregen. Ik ben opgegroeid met honden, knaagdieren en vogels en heb sinds ik bijna 20 jaar geleden het ouderlijk huis verliet altijd mijn huishouden gedeeld met katten. Ik vind katten prachtige, sierlijke dieren en geniet van hun diversiteit in gedrag, van liefdevol en aanhankelijk tot eigenzinnig en fel.

Hoewel het altijd al een droom van mij is geweest om te werken met dieren, koos ik na mijn middelbare school toch voor een commerciële opleiding. Na 15 jaar te hebben gewerkt in de Sales en in het bedrijfsleven heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik de opleiding Gedragstherapie voor Katten gaan volgen aan de Tinley Academie.

Na het afronden van de opleiding ben ik mijn eigen praktijk gestart als kattengedragstherapeut en omdat ik graag samenwerk met mensen die mijn passie delen heb ik me aangesloten bij Tinley Gedragstherapie Voor Dieren. De samenwerking met andere gediplomeerde en ervaren gedragstherapeuten ​helpt mij om het beste uit mezelf te halen en om mijn kennis over kattengedrag te blijven verbreden.

Om ervoor te zorgen dat mijn kennis over kattengedrag en het vak van kattengedragstherapeut up to date blijft volg ik regelmatig bijscholing of woon ik lezingen en seminars bij. Zelf houd ik ook regelmatig lezingen over kattengedrag, bijvoorbeeld bij dierenartsen en dierenspeciaalzaken.
Naast kattengedragstherapie biedt ik ook een oppas service voor katteneigenaren. Hierbij verzorg ik de kat(ten) en eventuele andere kleine huisdieren tijdens afwezigheid en vakantie.

marianne vos gedragstherapie katten